[Volver a la página de inicio]
14:51
29/08/2016
Músic » |

Música por Nicaragua: AMPARO SÁNCHEZ + CALIMA

[Música por Nicaragua: AMPARO  SÁNCHEZ + CALIMA]

Ritmo en los Barrios és un projecte que, gràcies al recolzament de centenars d'amics, porta la màgia de la música als nens i nenes de Nicaragua.

AMPARO SÁNCHEZ
Després de tancar una de les etapes de la seva vida musical amb Amparanoia, ara comença una altra, on ens proposa un viatge íntim de la mà del jazz, el bolero, el blues i el son. L'Amparo Sánchez es una de les veus femenines més representatives d'Espanya en el món. Al capdavant del seu projecte Amparanoia i després de més de 12 anys d'intensa activitat, 5 àlbums, recopilatoris, col·laboracions, presència en els millors festivals del món, premiada amb el World Music Award de la BBC com millor grup europeu, projectes solidaris, documentals..., al 2008, s'acomiada amb una gira internacional. Ja fa un parell d'anys que ens proposa un íntim viatge des del desert de Tucson a la cadència suau del Carib, de temàtica romàntica i personal, però terrenal i humana. Influenciada pel jazz, bolero, blues i son, amb instrumentalització minimalista i poderosa veu.

CALIMA
És el nou projecte que dirigeix i produeix Juanlu "el canijo", ex-baixista de OJOS DE BRUJO. A més de co-fundador del col·lectiu, co-compositor i co-productor artístic dels seus dos primers discs, Juanlu ha participat també com a co-compositor d'alguns temes del tercer treball "Techarí".

 

 

© 2016 XARXA DE CASES DE LA MÚSICA POPULAR