LIA KALI + LA FURIA | La Mirona

Gironès  La Mirona   CURT CIRCUIT   22.00h

LIA KALI + LA FURIA
Preu: Anticipada: 18 € | Taquilla: 23 €
Lloc: Sala la Mirona
Obertura de portes: 21.00h
Horari concert: 21.30h

LIA KALI


Vine a descobrir el directe de Lia Kali, qui va iniciar el seu viatge en la música explorant jams locals a Barcelona als 16 anys. Des de llavors, ha portat la seva versatilitat vocal a diversos escenaris. L’any 2022, durant la pandèmia, Lia Kali va canalitzar la seva creativitat en la composició de les seves pròpies cançons, les quals es van tornar virals a les xarxes socials. El seu esperat àlbum debut, ‘Contra Todo Pronóstico’, publicat l’any 2023, acumula milions d’streams i vistes. Amb un trio instrumental sòlid, ha captivat audiències en més de 50 concerts, des de festivals estatals fins a actuacions internacionals a llocs com Colòmbia, Mèxic i Estats Units. Lia Kali és una de les veus més sol·licitades en l’escena urbana actual, demostrant que va més enllà de qualsevol etiqueta. Ara passa per Curtcircuit el 26 d’abril a La Mirona en un concert explosiu.



LA FURIA


Fortuu és un músic de Fornells de la Selva que amb tan sols 21 anys, ja ha començat a sonar dins el panorama musical català. El cantant compta amb un estil musical molt singular que fusiona diversos gèneres dins de la música urbana per parlar de vivències personals que han aconseguit connectar amb l’audiència. Després de publicar el seu primer àlbum de llarga durada, 42, Fortuu ha estat escollit a la secció Talent Gironí i presentarà el seu treball discogràfic a La Mirona.




SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat