'A reviure', una conversa musical amb Gossos

MANRESA  Conservatori de Musica   TALLER   19:30 H

'A reviure', una conversa musical amb Gossos
Dimarts 7 de maig
Horari: 19:30h a 21:30h
Preu: Gratuït (amb inscripció prèvia)
Lloc: Conservatori de Musica de Manresa

Organitza: Casa de la Música a Manresa

Amb motiu de la gira 'A reviure' de Gossos, us convidem a una sessió LP amb en Natxo Tarrés i l'Oriol Farré per gaudir d'una conversa en la qual repassarem, a través d'algunes de les seves cançons, la trajectòria musical d'una banda que ha deixat empremta a tota una generació.

Gossos torna als escenaris per fer un homenatge al seu públic amb un repertori dels hits de la seva carrera. 'A reviure' són els 10 concerts que faran pujar a l'escenari la connexió i complicitat de sempre entre la banda i els seus seguidors més fidels. Una gira amb els himnes de tota una generació que pretén recollir 30 anys de carrera a través de la seva discografia. Els dies 10 i 11 de maig tocaran a Manresa, on des del primer moment van exhaurir les entrades.

Gràcies al Conservatori de Musica de Manresa, disposarem d'un espai immillorable per dur a terme aquesta conversa. A més, l'encarregada de conduir-la serà l'Helena Morén, periodista cultural llicenciada a la Universitat Autònoma de Barcelona i coordinadora de publicacions de la revista musical Enderrock des del 2004. És comissària de 'D'ONES: (R)evolució de les dones en la música' i ha realitzat el documental 'Bikimel D.O. La construcció d'una veu'.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat