“DIVERSESSIONS” Vol.15 amb CARLA COLLADO | l’Hospitalet

MAIG 2024 C.C. Santa Eulàlia L'HOSPITALET Portes 17h



Espai musical integrador.


DIVERSESSIONS VOL.15 , 4 de maig amb CARLA COLLADO
Horari: 17:00h a 20:000h
Preu: Taq: 5,00 € (1 consumició inclosa)
Lloc: CC SANTA EULÀLIA / Carrer Santa Eulàlia, 60 – L’Hospitalet

::: CARLA COLLADO :::

La trajectòria musical de Carla Collado comença de manera autodidacta, explorant els acords de la guitarra del seu avi. Als 5 anys, es submergeix en l’aprenentatge formal a l’escola de música municipal de Cornellà de Llobregat. Després del llançament del seu primer àlbum, “El caos de mi ciudad” (2019), i de l’EP “Despierta (2021 Acoustic)”, Carla Collado presenta el seu segon LP titulat “Coraje” (2024), sota el segell Calaverita Records. Aquest àlbum, en què expressa reflexions essencials des d’un univers càlid i metafòric, consolida la seva evolució artística.
Carla Collado va ser semifinalista del Concurs Hospisona 2023 i és membre de l’associació Rodautors. Hospisona i Rodautors són Antenes de Talent de la FiM.


Els DIVERSESSIONS (antic Discconcert)

Aquest projecte va néixer amb l'objectiu de possibilitar una oferta cultural ajustada al col·lectiu, però oberta a tothom.
Sorgeix de la col·laboració de La Casa de la Música i les entitats que treballen amb persones de diversitat funcional intel·lectual a la nostra ciutat amb intenció de oferir un espai de lleure on poder gaudir de música en directe i una estona de ball.

ÚLTIM DIVERSESSIONS DE LA TEMPORADA
Horari: 17:00h a 20:00h
Preu: Taq: 5,00 € (1 consumició inclosa)
Lloc: CC SANTA EULÀLIA - Carrer Santa Eulàlia, 60 - L'Hospitalet

DATES
15 Juny, dissabte - 17h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat