Borja Olalla estrena dues noves RAW Sessions de les seves cançons "Freed" i "Gunslinger"

16 de juny de 2023 XARXA

Aquestes dues cançons tan especials van ser enregistrades en directe des de la Sala Stroika de Manresa, gràcies a l’ajuda del nostre Programa de Suport a la Creació

A més a més, també es troben disponibles a plataformes digitals des d’aquest divendres 16 de juny en format directe amb el suport del segell discogràfic de Cases de la Música

L’artista i músic manresà Borja Olalla publica les seves cançons "Freed" i "Gunslinger" en format directe i acompanyades de dos videoclips espectaculars, completament nus i al més pur estil live. En aquests dos temes, que formen part del seu darrer EP ‘Songs From a Dusty Road’, es pot apreciar el nou aire country-rock que l’autor ha donat a la seva música en el seu format banda.

D'una banda, la primera cançó “Freed” expressa l’alliberament de fer el que un vol, malgrat les tendències, i amb llibertat de pensament i creativitat. D’altra banda, “Gunslinger” - del gènere southern rock -, fa una reflexió sobre la llibertat d’expressió, el conformisme i desencís general que vivim. Sense cap mena de dubte és una cançó plena de metàfores.

A aquestes dues RAW Sessions, que han estat possibles gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, Borja Olalla ha estat acompanyat per Quim Roca a l'harmònica, Berta Jàtiva a la bateria, Sergi Torrecillas al teclat, Helena Escudero a les veus i pandereta, Toni López a la guitarra, i Pau Barcons al baix.

Qui és Borja Olalla?

Artista manresà, cantant i guitarrista de The Skyland i Àuria Franch. Des de fa un parell d'anys que emprengué el seu projecte musical en solitari, ha bolcat les seves experiències més personals i íntimes, ara com l'assetjament que va patir de petit o sobre aquesta força sobrenatural que et dona força per començar de nou sense arronsar-se a les dificultats de la vida. Unes vivències que sempre envolta amb un univers sonor variat i divers.

Què és el Programa de Suport a la Creació?

El Programa de Suport a la Creació s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori català. Més de 700 formacions musicals s’han inscrit a les darreres convocatòries i grups com ara la Sra.Tomasa, Ginestà, Tribade, Maruja Limón juntament amb artistes com Sara Roy, Suu, Queralt Lahoz,- entre moltes altres-,han gaudit d’aquest programa en edicions anteriors.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.



SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat