YPNOSI ens regala el seu nou videoclip, "Els Fills de les Muntanyes"

27 de juliol de 2023 L'HOSPITALET

"Els Fills de les Muntanyes" és la nova cançó de YPNOSI

La banda de rock Ypnosi fa un pas audaç cap a l'època medieval amb el llançament del seu nou videoclip "Els Fills de les Muntanyes". La cançó, impregnada d'una aura màgica i misteriosa, transporta els espectadors a un ambient de mitjans del segle XV, envoltats d'un bosc frondós i encisador.

El videoclip, meticulosament produït, captura l'esperit de l'època amb una gran atenció als detalls. Els membres de Ypnosi s'han transformat en personatges d'un passat llunyà.

La cançó busca connectar amb el públic a través d'una experiència immersiva. Els arranjaments musicals, les lletres evocadores i les melodies, converteixen aquesta cançó en una obra mestra del rock medieval.
"Els Fills de les Muntanyes" és un vídeo que ha vist la llum gràcies al nostre Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música, amb el qual la formació va resultar becada.

Qui són Ypnosi?
Ypnosi és una nova agrupació musical poc convencional formada per 4 joves. La banda destaca per les performances plenes d'energia en les que el públic és part d'aquesta. S'anula el gènere, els cànons estètics i únicament es promou el bon rotllo, la llarga vida a la música en directe i l'amor per aquesta i per l'art de la performance.
Diuen : "Tots hem begut i ens sentim el llegat de bandes com The Doors, Red Hot, Led Zeppelin, The beatles, Spinnetta, Pink Floyd…"

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat