97Onzas publiquen el seu nou treball "VIVO SONHANDO" amb el suport de CM Records

01 de setembre de 2023 XARXA

Barrejant ritmes provinents de subgèneres urbans del Regne Unit, samplejant melodies de Bossanova i Jazz,Dani Entrelitio i Ray Fortes presenten "Vivo Sonhando",un EP compost de 4 temes que porta un so mai abans explorat en el panorama musical nacional.

Inspirats en part per la música que els ha transmès durant molt de temps el seu amic i company d'equip, Saiqel DJ,ara tornen amb un so fresc i ballable, sense deixar de banda a les seves lletres i les arrels del “Hip-Hop” del qual provenen.

Col·laborant amb Mera Camez fent un speech en portuguès en el tema que dona introducció a l'EP (Jack&Sally),i amb Emma Morante i Xertis per a la tornada del segon tema del mateix (Samba).

Amb aquest treball pretenen posicionar-se com a pioners en una branca diferent del subgènere “Drill” ,creant així una marca distintiva d’allò a que estem acostumats en aquest país.




Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat