Oniria publica el videoclip de "L'altra cara de la lluna" gràcies al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música

30 d'octubre de 2023 XARXA

Una peça audiovisual que va veure la llum el passat dijous 26 d’octubre, i que va ser enregistrada gràcies la beca de videoclips que va obtenir la banda el passat 2022

"L'altra cara de la lluna" és una de les cançons incloses en el darrer treball discogràfic de la formació, ‘El Refugi’

Va ser el passat mes de març quan els Oniria van irrompre en la nostra escena musical, amb el seu primer treball discogràfic ‘El Refugi’. Un viatge molt íntim i personal a través dels pensaments i sentiments de la Maria, el Néstor i el Jofre, que van captivar a tothom. Un primer àlbum que ha estat possible gràcies a l'ajut d'enregistrament en estudi del nostre Programa de Suport a la Creació, que va aconseguir la formació musical a 2022. D'aquesta manera, el van enregistrar i produir a STRK LAB mà a mà amb l'Oriol Puig 'Puxi', mentre que la mescla i masterització ha estat realitzada per Gate24 (Roger Gascon).

Però és que ara, la formació ha fet un pas al front en publicar el videoclip de "L'altra cara de la lluna", cançó inclosa en aquest àlbum iniciàtic. Un tema molt especial, al qual volien "explicar la manera com es construeixen les relacions i com, de cop, les persones es fan importants. Podries estar compartint espai amb aquella persona des de feia molt de temps fins que, de sobte, un fet us uneix. Passar de ser aliens, a què la vida passi junts", detallaven fa uns dies a les seves xarxes socials.

"En el moment que vam tenir l'oportunitat de poder realitzar un videoclip, no vam tenir cap dubte en què volíem que aquesta cançó l'acompanyés una història per a poder fer més visual aquesta construcció de les relacions", van afegir sense cap mena de dubte. És per això que el passat dijous 26 d'octubre van llançar al món aquesta petita gran joia produïda pel Borja Olalla i protagonitzada per l'Anna i l'Adrià. Una peça audiovisual que ha vist la llum gràcies a l'ajut de creació de videoclips que van obtenir el passat any del Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música.

Qui són Oniria?

Oniria és una banda musical de pop-rock procedent del Bages, becada en diferents àmbits per Cases de la Música. El grup el conformen 3 integrants: Maria Campabadal (veu), Néstor Bravo (baix) i Jofre Vall (guitarra), als quals se'ls uneix una banda (saxo, trompeta, teclat i bateria) per potenciar el so del seu directe.

I és que malgrat la seva joventut i ser una banda de recent creació, arrasaran allà on vagin. Un potencial i un talent, que prometen mostrar al seu primer treball discogràfic, que ha estat possible gràcies al Programa de Suport a la Creació. Un àlbum que podrem escoltar aviat i que s’ha forjat a STRK Lab amb Oriol “Puxi” Puig a la producció, i amb Roger Gascon de Gate24 a la mescla i masterització.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat