La Black Music Big Band estrena CHRISTMAS SOUL, el 1er EP de Nadal i la Nadala Merry Christmas Baby🎶🎅

15 de desembre de 2023 GIRONA

La Black Music Big Band publica el seu primer EP Nadalenc amb un recull de les Nadales dels darrers anys i un nou tema inèdit: Merry Christmas baby.

Ja fa uns anys que el projecte Black Music Big Band enregistra la seva tradicional Nadala. Per primera vegada, es publica un EP recopilatori amb tres cançons que estarà disponible a partir de divendres 15 de desembre a totes les plataformes de Streaming, sota el títol: Christmas Soul (RGB Suports 2023).



Hi podrem escoltar en clau de soul els temes “What Christmas means to me” que va popularitzar Stevie Wonder, el tradicional “Joy to the world” i la nadala d’enguany: “Merry Christmas Baby”. La Black Music Big Band versiona l'estàndard de Nadal d’estil R&B escrita per a Lou Baxter i Johnny Moore Merry Christmas Baby.



Si l'any passat la BMBB reversionava el "Joy to the world", la versió de la popular nadala a partir d’un arranjament de la sèrie Glee, enguany ens proposen l'estàndard Merry Christmas Baby escrita per a Lou Baxter i Johnny Moore.



Aquest és el quart clip nadalenc que publica la banda després dels èxits del 2020 on la BMBB reversionava el Do They Know it's Christmas? en català per fer un homenatge a tots els qui havien de passar el Nadal als hospitals amb motiu de la pandèmia, el de 2021, on proposaven un tema molt més "soul" i carregat d'optimisme: What Christmas means to me i el 2022 una clàssica nadala popular coneguda arreu de tot el món i versionada en diferents estils i en desenes d’idiomes diferents. En aquest cas, l’arranjament que va presentar la BMBB l'any passat era extret de la sèrie estatunidenca Glee, emesa al canal FOX des de 2009 a 2015, i que explica com un professor d’institut vol reempendre el projecte d’un cor d’alumnes per donar-li l’éxit i la popularitat de quan ell era estudiant i en formava part, i sobretot fer gaudir als joves de la música. En aquesta sèrie es versionen més de 800 temes de tots els estils, i un dels quals és aquest "Joy to the World".

La Nadala s'ha enregistrat durant el mes de novembre a El Local Estudi, de Vilablareix de la mà de Marc Pinya. En aquest cas, ha estat gravat per els músics i cantants de la Black Music Big Band i per les veus de la Black Music Big Band Junior , del Black Music Choir i el projecte social Música a l'Est.

A més, el tema s'ha acompanyat d'un videoclip realitzat i editat per Coral Albero (@alberocoque.video) amb imatges del Generador, l'espai de creació de la Fundació Casa de la Música de les Comarques Gironines i ETECAM.

El projecte Black Music Big Band està a punt de complir 8 anys i ja ha enregistrat dos àlbums d'estudi i 2 àlbums de directe, així com ha fer més de 100 actuacions en multitud d'escenaris. També va participar al Disc de la Marató 2020, amb el tema de Whitney Houston "I wanna dance with somebody".

Us desitgem bones festes! i que no falti mai la música

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat