Els Krogers estrenen una càpsula audiovisual "M'encantes gens"

23 de febrer de 2024 XARXA

M'encantes gens va ser enregistrat a l'estudi de gravació El Local, gràcies a l’ajuda del nostre Programa de Suport a la Creació

En Joel, l'Arnau, la Irene i l'Albert formen els Krögers, un grup indie-garage nascut l'any 2019. Van publicar el seu primer EP de presentació amb 6 cançons a finals de 2020, posteriorment van publicar dos nous EPs i actualment estan immersos en la preparació del seu primer àlbum, previst per aquest 2024.

M'encantes gens: és un tema inèdit, que formarà part de l’àlbum que llençarem aquest 2024. Amb aquest nou tema, els Krögers tornen a recuperar una sonoritat que recorda a grups britànics com Last Shadow Puppets o King Krüle, que ja identificava a la banda durant al seus inicis. Per primera vegada, abandonen les lletres hiperbòliques que parlaven de les desgràcies d'un mateix per cantar les tragèdies dels altres. I això de tant en tant també va bé. Han aprofitat la gravació live del tema, que es va fer a El Local en ocasió d’aquesta Càpsula Audiovisual, per editar-lo. Així que es pot trobar a totes les plataformes. A més a més, és el primer tema que editen des de que formen part del segell El Genio Equivocado.



Què és el Programa de Suport a la Creació?

El Programa de Suport a la Creació s’ha convertit en un dels elements principals d’activitat de la xarxa de Cases de la Música i permet arribar pràcticament a tot el territori català. Més de 700 formacions musicals s’han inscrit a les darreres convocatòries i grups com ara la Sra.Tomasa, Ginestà, Tribade, Maruja Limón juntament amb artistes com Sara Roy, Suu, Queralt Lahoz,- entre moltes altres-,han gaudit d’aquest programa en edicions anteriors.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat