Afers Domèstics presenten el seu segon àlbum replet de poemes musicats, ‘De poemes i planes’

21 de gener de 2022 XARXA

La banda ha enregistrat aquest àlbum gràcies al Programa de Suport, a més de publicar-ho baix el segell discogràfic de Cases de la Música

Aquest és el segon àlbum de la formació després de que publiquessin el seu debut 'Confinats amb sabatilles’ durant el tancament

Va ser just enmig del confinament més dur quan Afers Domèstics van començar a rodar. Una banda única, nascuda gràcies al increïble tàndem format pel cantant i guitarrista Josep Ginesta i la pianista Núria Cañellas. Malgrat lo complicada, complexa i fosca que va ser aquesta etapa de tancament, la banda va aprofitar per treure del calaix algunes antigues melodies i crear altres noves. Producte de tot això, va néixer el primer àlbum de la formació. Àlbum debut editat a casa i anomenat ‘Confinats amb sabatilles’ (2021). Un primer treball que els va servir per experimentar i iniciar-se en les gravacions casolanes.

Una experiència musical amb la qual han començat a obrir-se pas, fins trobar-se en aquest nou punt de la seva trajectòria. I és que la banda retorna disposada a presentar el seu segon àlbum, dut a terme gràcies a l’ajuda d’enregistrament en estudi que van aconseguir l’any passat, després de presentar-se al Programa de Suport a la Creació de Cases de la Música. Des d’aquest divendres 21 de gener, ‘De poemes i planes’ és tot nostre. Un treball que s’alça com un dels més especials, no sols perquè els ha servit per ampliar aquesta família musical, degut a la incorporació de la cantant i clarinetista Mar Cañellas a les seves files. També per tot el concepte que l’envolta. I és que aquest disc el podríem definir com un recull de poemes musicats que tenen diversos elements en comú: l’amistat, la geografia, el món rural, la literatura, la natura, les flors. I és que tal i com ells mateixos expliquen, “De poemes i planes és la nostra petita llavor que neix doncs de la fusió d’aquests poemes que fan olor a natura i evoquen a diferents paisatges del territori que viuen els seus poetes, amb la nostra música”.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer recolzament.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre molts altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat