Marta Shanti presenta el seu segon senzill “Nit de guerra”

19 de maig de 2023 XARXA

Aquesta cançó arriba just després del seu primer tema "Aire", ambdós avançaments del seu imminent treball discogràfic 'On comença el camí'

Un àlbum que veurà la llum aviat i que serà editat pel segell discogràfic de Cases de la Música

Si fa algunes setmanes, coincidint amb el Dia de la Dona, va estrenar el seu primer senzill “Aire”, ara Martá Shanti ha fet un pas al capdavant amb la seva nova cançó “Nit de guerra”. És un cant d’homenatge a totes les persones que van lluitar i donar la vida per la llibertat de Catalunya; i per totes les persones que continuen – a dia d’avui – lliurant batalles arreu del món per la llibertat dels seus pobles. Un tema màgic i necessari que, a més a més, ha suposat una clara evolució musical, cap a sonoritats més rock, amb arranjaments durs i melodies trepidants. Tot gràcies al treball de producció de Jordi Díez (de La Salseta del Poble Sec).

“Nit de guerra” fa una reflexió sobre tots els sacrificis que ens han permès sobreviure fins a dia d’avui, en una cançó plena de referents de la història de Catalunya i dels símbols culturals i socials que ens identifiquen. Un estil que evoca la lírica de la Nova Cançó a Catalunya. A més, ha arribat acompanya d’un increïble videoclip enregistrat i editat pel manresà Borja Olalla, i que reflecteix aquesta idea de força i lluita col·lectiva.

Qui és Marta Shanti?

Marta Shanti és cantautora, creadora escènica, periodista i educadora emocional, a banda d’haver-se format com a violinista, actriu i en expressió contemporània. També ha participat en projectes de circ com la cia. DesinfAcció, ConL(O)Puesto i Amalgama; i forma part dels col·lectius artístic-socials de La Soterrània i Dona Cançó. Amb un estil que beu de la nova cançó catalana, el pop-rock clàssic i el folk-soul americà, Marta Shanti destaca per un ampli ventall d’universos, que crea amb cada una de les seves cançons, amb la mesura justa entre protesta, abraçada i impuls per crear el món que volem.

Cançons i música d'autora, carregades d'ànima, de batec i revolució. Una abraçada entre la tendresa i la lluita per un món més just. Molt compromesa amb el medi ambient, el feminisme i la lluita per la llibertat dels pobles oprimits, Marta Shanti fa bandera de l'autoproducció, de l'economia circular i de les relacions entre artistes des de la base del seu projecte.

Què fem a Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a totes aquelles bandes i artistes que tenen dificultats per accedir al mercat discogràfic i necessiten un petit trampolí, un primer suport.

Sota el segell discogràfic Cases de la Música Records, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.

D’aquesta manera, hem tingut l’oportunitat de treballar amb artistes com Sara Roy, Morlan River, Inuk o Nunu, entre altres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat