BALMA ens regala el seu nou videoclip, "Oleguer”

02 de juny de 2023 L'HOSPITALET

“Oleguer” és la nova cançó de Balma

Oleguer by BALMA ⚽️⚽️
Oleguer és una cançó que ret homenatge al futbolista blaugrana Oleguer Presas, conegut per participar a la final de la Champions del 2006 i la seva implicació social. Un jugador humil i poc habitual en un món de superestrelles i luxe.
La cançó és un viatge sonor que fusiona veus agudes (efecte globus d'heli) amb una base electrònica ràpida (hardstyle), una part de trap i una intro dreamy-glitch.
Està escrit en català i té un públic-nínxol basat en joves aficionats del Barça amb un cert sentiment catalanista.
Sortirà a la llum amb un videoclip realitzat per Bernarda i Xavi Souto.

OLEGUER PRESAS, CHAMPIONS LEAGUE!!!
Visca el barça ❤️💙 / Lletra:
Oleguer Presas, un erudit
Oleguer Presas, Champions League

Una foto al fossar, una senyera al camp
Sortint de titular, destral en mà
Una pancarta de no hi vagis, com bon català
Estil hostil amb els que em volen callar

Oleguer Presas, un erudit
Oleguer Presas, Champions League

Videoclip by Bernat Cuyàs
DOP Xavi Souto
Foto fixa Aina Canyelles
GTA Sergi Cuyàs
Gràcies a @CasesdelaMusica x fer-ho possible
Master Marco Rostagno
Agraïments Enric Sans, Xavi Bruguera, Magalí Carratalà, One RPM.

Qui son BALMA?
‘BALMA’ és un duo musical resident a Barcelona integrat per Bernat Mola i Gerard Gamundi que fusiona el Bedroom Pop actual amb la música de club des dels anys 2000 fins a l’actualitat. La barreja de les textures agressives de la música electrònica i les veus amb efectes típiques del Bedroom Pop donen a BALMA un so característic i particular dins de l’escena catalana.
El projecte està format per dos productors amb recorregut dins l’escena musical de la ciutat (HOLOGRAMMA, MEMÉ, Bernarda, Cristina Len, Rapas, Sofia Coll,...) que compten amb la col·laboració d’artistes d’altres vessants com en Joan Manel (Il·lustració i disseny gràfic), Aina Canyelles (Disseny gràfic i direcció artística), Carlos Robisco (Productora audiovisual Gxxd Time Films), etc...
El seu directe fusiona tècniques de música electrònica (sampling, sequència, loops) i una interpretació d’instruments i veu (synthes, efectes vocals, autotune) en el que les cançons s’enllacen entre sí a mode de sessió de club.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat