5 ANIVERSARI DE L'HORGULL | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 18:00h.

5 ANIVERSARI DE L'HORGULL
Preu: Ant: 12€
Lloc: Salamandra - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: Portes: 18:00h.

5 ANIVERSARI DE L'HORGULL


Celebrem el 5è aniversari de L'HOrgull, l'entitat referent a L'Hospitalet en defensa dels drets LGTBI. Una gran festa per celebrar la diversitat, per posar en valor tota la feina feta durant aquests cinc anys i compartir-la amb totes les entitats, col·lectius i persones amigues que han estat al seu costat durant aquest temps, treballant en la sensibilització, la formació i la lluita contra les discriminacions LGTBI-fòbiques.

Vine a gaudir de la festa amb la conducció i els xous de les artistes Juan Reina i Coral Star, l'actuació del cantant i activista Hugo Marlo, i les sessions musicals de la DJ i drag La Waldorf i el duo de DJ Banana Laser. Juan Reina
Més de 28 anys d'experiència sobre els escenaris, portant la seva professionalitat i dedicació com a transformista a tot tipus de sales, restaurants, festes i esdeveniments, aportant-hi sempre el seu segell personal.

Coral Star
Artista del transformisme que ha passat per diferents companyies, amb gires nacionals i espectacles per teatres, discoteques i sales de festa de tot el país. 30 anys de trajectòria que la converteixen en una referent per a les noves generacions drags.

Hugo Marlo
Cantant, futbolista i activista trans. Ha passat per programes d'èxit com Got Talent, La Voz o Eufòria, així com participant d'altres produccions com Reinas al rescate. És un dels impulsors del Fènix FC, el primer equip de futbol professional transmasculí del país.

DJ Drag La Waldorf
Figura destacada l'escena LGBTI de Barcelona, per la seva capacitat de fusionar l'art drag amb la seva passió per la música, amb una selecció eclèctica que va del pop fins al techno, amb uns looks i presència a l'escenari que no deixaran ningú indiferent.

Banana Laser
Duo DJ referents en música, moda i performance de Barcelona, que han actuat a sales d'Eivissa, Colònia i Berlin. Sessions carregades d'energia que converteixen el seu dj set en un espectacle que no et pots perdre.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat