Pícnic Jazz | Parc Monar

Salt Parc Monar 20.00h


Pícnic Jazz
Parc Monar de Salt
A les 20h, gratuït

El 'Pícnic jazz' portarà les actuacions de diferents Big Bands de Girona al parc Monar de Salt.

Els concerts seran gratuïts i tindran lloc al parc Monar, a partir de les 20h.

L'esdeveniment serà el pròxim dissabte 10 de juny de 2023 i comptarà amb l'oferta gastronòmica d'una foodtruck i servei de bar.
El pròxim dissabte 10 de juny al parc Monar de Salt acollirà una nova jornada musical amb el cicle "Pícnic jazz", organitzat l'Ajuntament de Salt, Cases de la Música i Òmnium Cultural, amb el suport de la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat i GIG Serveis.

Després de les edicions marcades per les limitacions de la pandèmia, que s'han cel.lebrat al pati de Mas Llorenç (2021) i el pati de l'Escola Silvestre Santaló (2022), tornem al lloc on volem ser: un espai gran on poder gaudir de la música, el Parc Monar de Salt.
El Pícnic, organitzat per la Fundació Casa de la Música, l’Ajuntament de Salt i d’Omnium Gironès , comptarà amb la col.laboració de La MODERNA. La Moderna presentarà al Pícnic Jazz un tastet dels seus projectes educatius: la Girona Marxing Band, la Moderna Drumline i la Moderna Big Band. Començarà amb una cercavila fins al Parc Monar amb la Girona Marxing Band; seguirà amb la formació de percussió o drumline, i culminarà les actuacions amb un repertori amb gran diversitat d’estils a càrrec de la Moderna Big Band. De fet enguany recuperem una de les característiques que ja havien estat presents en edicions anteriors: ser una mostra musical marcadament formativa i ser un aparador de diferents bandes sorgides de centres de formació musical de les comarques de Girona.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat