fbpx

MOSTRA DE FINAL DE CURS DEL ROCK'IN de l'INS Jaume Cabré | Festa Major de Terrassa

TEATRE ALEGRIA 17.00h


05 de JULIOL de 2021

LLOC: Teatre Alegria de Terrassa.

Rock’in, és un projecte dirigit a alumnes de secundària, que a través d'un procés supervisat que té la intenció d'ajudar als alumnes a tenir un primer contacte amb la música. Amb l’ajuda doncs d’un professor de suport i una sèrie de vídeos, els alumnes aprenen al seu ritme i sense cap pressió, les nocions bàsiques de diversos instruments com la guitarra el baix, el teclat i la bateria. Una primera fase d'autoaprenentatge a la que segueix una segona: la de poder tocar en grup i treballar els combos, tots guiats pel professorat. En el cas de Terrassa, el Rock'in té lloc a l'Institut Jaume Cabré, on dos professors del Conservatori de Terrassa exerceixen com a tutors dels diferents combos.

Per posar doncs punt i final al treball que els alumnes han realitzat durant tot l'any, el dia 9 de juliol al Teatre Alegria es farà la mostra de final de curs dels combos de Rock'in de l'Institut Jaumé Cabré on hi participaran més de 12 grups d'alumnes. A més la producció tècnica iescènica de les diferents mostres es farà en col·laboració de l' Escola Superior de Tècniques de les Arts de l'Espectacle (ESTAE).

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat