EL GENERADOR, AMB XAVI LLOSES

La Marfà 19h.



A la Marfà de Girona

Preu: gratuït

El generador és un cicle de xerrades concert d’experimentació sonora, activitat que busca apropar al públic gironí l’experimentació sonora amb una sèrie de concerts acompanyats d’una xerrada participativa entre els artistes i el públic assistent, i que en aquesta ocasió ens presenta el treball de Xavi Lloses.

Xavi Lloses realitzarà una breu acció sonora inexplicable amb elements extrets de les darreres incursions als extraradis boirosos de la música. Artefactes explosius, decibels desbocats, instal·lacions sonores, músiques especulatives, distorsions cognitives... Tot s’hi val a l’hora de contagiar o encendre idees inesperades i sensibilitats endormiscades.

Amb Xavi Lloses, antipianista, terrorista sonor i artista multidisciplinari. Lloses es mou en la contínua exploració de tot fenomen físic sonor i musical, en tots els seus vessants, des del conceptualisme al vandalisme, com a performer o pianista. Està absolutament absort a cartografiar aquells confins boirosos on la música perd la seva identitat i el seu rostre i es dilueix en quelcom inexplicable però altament tòxic i màgic. La concepció polièdrica el porta a la realització d’espectacles i performances en què totes les disciplines de l’art entren a la partitura.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat