GINEBRAS + ANABEL LEE | Let's Festival

Let's Festival Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

GINEBRAS + ANABEL LEE
Preu: Ant: 22,06€
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

GINEBRAS + ANABEL LEE

GINEBRAS
Ginebras són Magüi (guitarra rítmica i veu principal), Sandra (guitarra solista i segones veus), Raquel (baix) i Juls (bateria), quatre noies amb ganes de menjar-se el món que han creat un univers pop propi amb tints d’indie i acompanyat sempre de lletres autobiogràfiques comptades amb molt d'humor i amb rollito. Acaben de publicar “Ansiedad”, el segon avançament del qual serà el seu segon LP, una joia musical amb la qual posen sintonia a un dels mals de la societat, i dedicada a les persones que, com elles, alguna vegada s'han sentit perdudes i sobrepassades.
El primer avançament va ser la feroç “Alex Turner”, una cançó rodona que ens mostra a unes Ginebras molt més rockeres i punks davant la necessitat de deixar anar tota l'adrenalina acumulada. A la fi de 2019 van editar “Dame 10:36 Minutos”, el seu primer EP. Quatre temes carregats d'energia que ràpidament els van situar com una de les bandes imprescindibles de l'escena. La seva personalíssima versió de “Con Altura”, ha servit com a capçalera del tràiler oficial de la sèrie Sky Rojo en Netflix. Al setembre de 2020 van llançar el seu esperadíssim primer LP, “Ya Dormiré Cuando Me Muera” (Vanana Rècords), ple de hits instantanis. Un disc curull de diversió, de ball i de color que ve per a llançar llum i bon rotllo a dolls i que ha estat destacat per la premsa com un dels millors discos de l'any, TOP 4 dels millors discos de pop-rock nacional de 2020 segons El País i Premi MIN al Millor Àlbum de Pop de l'Any.
En 2021, i després del gran acolliment del seu primer LP, Ginebras van reeditar en format deluxe “Ya Dormiré Cuando Me Muera” amb diversos remixes i la refrescant “La Ciudad Huele a Sudor”. Des de llavors la banda ha recorregut gran part de la geografia espanyola omplint sales i tocant en els festivals més importants del país.

ANABEL LEE
“Natural para Vogue” és el single que en 2022 ha despullat als Anabel Lee a nivell musical i literal. Una banda que no amaga res i el que veus és el que són. Un dels seus grans forts, els directes, en els quals es mostren sense embuts i amb força.
Ni Indie ni Punk; és el lema pel qual es guien Víctor Mejías, Albert Perdices (Perdi), Jordi Orellana i Aitor Pérez per a formar una banda a la qual no podràs perdre de vista. Els tres amics de Terrassa s'ajunten en 2019 per a formar el grup que porta les seves influències des del punk britànic i el Noise, passant pel New Wave i el Punk Rock. En 2021, editen el seu primer LP, de nom homònim, que inclou temes com “Cabezas de cartel” i “La Mejor Canción del Año”, amb les quals comencen a fer soroll en el panorama musical nacional. Aquest mateix any, resultat de la hiperactivitat de la banda, editen un *EP anomenat “Generación Perdida”, amb quatre cançons originals i que conté hits com “Concha Velasco” i que deixen veure el missatge subjacent de les seves lletres. A més del seu directe un altre punt fort de la banda és el cinisme líric i l’agressivitat rítmica de les seves cançons.
Febrer de 2022 marca la data en la qual el grup barceloní edita el seu primer single amb el segell Vanana Records. “Roma Caerá”, amb un vídeo dirigit pels propis components del grup, Víctor i Perdi. Ells afirmen que els és igual el que pensi la gent: "el que veus en el vídeo és el que et trobaràs en cada directe". I va arribar “Natural para Vogue” com una punyalada a les xarxes socials, fent una lectura i denúncia de la falsa felicitat constant que exigeix el món digital, i acompanyada d'una petició: tornar a ser naturals.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat