CURS D'ABLETON LIVE amb Judit K

EL VAPOR De 19.00h a 20.00h.


CURS D'ABLETON LIVE
PREU: 40€ (4 SESSIONS)
Horari: Cada dimecres des del 02 al 23 de febrer de 2022
Professora: Judit K
Lloc: El Vapor, C/ Mare de Déu dels Àngels 76
Requisits: ·Portàtil amb Ableton Live instal·lat (de la versió 9 en endavant), headphones.

·introducció a la producció musical.
Aprendrem nocions bàsiques de producció i composició que ens ajudaran a estructurar les nostres cançons, bases, remixes, mashups… Quins són els elements bàsics que necessitem per crear una cançó? Com els ubicarem dins la mescla? Quin espai ocupa un DAW com Ableton en el procés de producció musical? Aquesta sessió serà més teòrica que pràctica, però és fonamental arrencar el curs assentant aquesta base.

·Ableton Live com a eina de Producció Musical.
Podem produïr música a nivell professional només amb Ableton Live? Veurem quines virtuds té Ableton Live i també les seves mancançes a l’hora de produïr música en estudi. Posarem en pràctica el que hem observat en els nostres propis ordinadors.

·Ableton Live com a eina de directes.
Com podem fer servir Ableton per estructurar un espectacle en directe? Aprendrem com crear i millorar sessions de directe, aprenent múltiples recursos tant en la Session View com en l’Arrangement View. Veurem exemples amb i sense hardware extern. Farem un tour de l’Ableton Push i veurem també alternatives més econòmiques. Marxarem a casa amb deures de cara a la següent sessió.

·A fer soroll!
Dedicarem la sessió a compartir el que cadascú haurà fet a casa seva amb els coneixements adquirits i amb un petit encàrrec que la professora ens haurà fet en la sessió anterior. Aprendrem de les propostes de tothom, tot veient que en producció musical mai hi ha una única resposta a qualsevol dilema.

iNSCRIPCIONS

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat