fbpx

TALLER DE ABLETON LIVE

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA INSCRIPCIÓ OBERTA

DIMECRES 18H A 19HDes de Cases de la Música oferim també el curs Ableton Live, que té com a objectius conèixer l’entorn de treball d’un dels seqüenciadors més versàtils i de fàcil ús del mercat. Per aquests motius, s’han determinat les següents branques:

1. La producció de música, mitjançant l’aprenentatge d’unes eines bàsiques de creació de música virtual. Per desenvolupar aquest punt, es recurreix a la composició i producció en un “home studio”.
2. Com fer un bon directe de música electrònica, aplicant les possibilitats del programa. Basant-nos en una secció de directe, explorarem el programa: dispararem qualsevol patró propi, extern o gravat a l’instant; ho modificarem i l’equalitzarem. Tot allò a temps real.
3. “Djing” o aprendre a realitzar sessions de DJ amb un enfocament diferent, lluny de la manera tradicional. Aquest ens permetrà disparar cançons en format digital i completar aquesta acció, amb tota una llibreria d’efectes que conté el programa (patrons i loops, entre altres).

Cal portar ordinador, auriculars i Ableton Live instal·lat.

PREUS

MES QUATRIMESTRE ANY
40€ 140€ 252€

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR