fbpx

LOGIC PRO X

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA INSCRIPCIÓ OBERTA

DIMECRES 16H A 17HPer als amants de la producció us portem un curs on veurem com funciona el programa Logic Pro X. La classe l’impartirà Oriol Puig productor musical, DJ resident a la Sala Stroika (DJ Warsaw) i saxofonista, ha treballat amb la producció musical de discos de grups com Pirat’s Sound Sistema o Kòdul., i amb remixos amb més de 20.000 descàrregues (ZOO o els polonesos HABAKUK ). Ell ens introduirà a un dels software estàndard de l’enregistrament i la producció musical, el programa LOGIC PRO X.

1. INTRODUCCIÓ AL PROGRAMA: explicació de l’”interface” i com està organitzat el software.
2. LLIBRERIA DE SONS LOGIC PRO X: repassarem el contingut de la llibreria i com podem incorporar-hi nous sons.
3. INSTRUMENTS LOGIC PRO X: repàs dels instruments que inclou el programa (Sintetitzadors, caixes de ritmes, etc.)
4. LLIBRERIES EXTERNES: “Quins sons són els sons més adequats per la meva producció?” Aquí ensenyarem com fer la tria de una bona llibreria, i repassarem les més conegudes. (Kontakt)
5. MESCLA I MÀSTER: Explicació bàsica del procés de mescla i quins elements són els utilitzats per dur a terme la mescla i masterització de les nostres produccions. (EQ, compressors, busos, etc).
6. També s'explicaran diversos trucs i consells enfocats a les necessitats dels alumnes.

PREUS

MES QUATRIMESTRE ANY
40€ 140€ 252€

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR