CANT

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA INSCRIPCIÓ OBERTA

Des del 09 d’octubre fins el 31 de maig


A càrrec de: Alba Soldevila

Alba Soldevila és cantant i ballarina, formada en diversos estils musicals. Apassionada del seu treball, l’important per ella és poder fer música, gaudint de l’instrument que és la veu i entendre-la.


Vols aprendre les eines bàsiques del cant? Aquest curs de llarga durada està estructurat en diferents blocs, que tractaran les següents temàtiques:

Com obtenir el punt adequat de relaxació corporal i com tenir una bona postura del cos per començar a cantar és un dels primers punts primordials.
Com podem conjuntar la nostra veu amb la del company i poder cantar alhora? La professora ens guiarà i, mitjançant diferents exercicis i jocs, serem capaços d’escoltar-nos i cantar junts.
També adquirirem les diferents tècniques per escalfar les nostres veus, sense fer-nos cap mal a les cordes vocals.
Com a últim punt i una vegada adquirits i interioritzats els aspectes més tècnics i teòrics, treballarem diferents cançons de múltiples artistes i gèneres.
Classes grupals amb places limitades.
En cas d'omplir els grups se'n obriran de nous per ordre d'inscripció.
Per a més informació contactar via WhatsApp al 623 335 975.

PREUS

MES QUATRIMESTRE ANY
40€ 140€ 252€

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat