fbpx

CAJÓN FLAMENCO

CENTRE DE CREACIÓ MUSICAL MANRESA INSCRIPCIÓ OBERTA

DIMECRES 18H A 19HInstrument versàtil i fàcil de tocar. Si vols introduir-te i començar a tocar el cajón flamenco, en Cases de la Música posem a la vostra disposició un curs de llarga durada, on aprendre les eines bàsiques d’aquest instrument.

Què és el cajón flamenco? Coneixerem l’instrument, des de la seva història i trajectòria, fins a l’aprenentatge posicional i tècnic.

Coneixement dels ritmes. Mitjançant la pràctica, aprendrem els ritmes bàsics aplicats al cajón flamenco i els fusionarem: des del flamenc, la rumba i el tango; fins el rock, el reggae o el ska. Tot allò acompanyat per la guitarra.

Creació de temes originals, creats amb el grup de classe, i interpretació de cançons d’altres artistes. Tot allò amb la finalitat d’organitzar un concert de fi de curs amb mùltiples col·laboracions.

PREUS

MES QUATRIMESTRE ANY
40€ 140€ 252€

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR