fbpx

The Tyets | El Vapor Raw LIVE SESSIONS

ONLINE 20.00The Tyets El Vapor Raw Live Sessions
Data: DIMARTS 9 DE FEBRER
Preu: GratuïtLa Casa de la Música de Terrassa enceta "El Vapor Raw", un cicle de vídeos rodats en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de Terrassa. Seran retransmesos un cop al mes a través del web de les Cases de la Música.

Els primers a estrenar aquesta nova secció son els maresmencs The Tyets. Des de Mataró, han arribat amb un nou estil sota el braç: el Trapetón. O el que és el mateix, una barreja de trap i reggaeton sovint fusionats amb ritmes llatins, tot en català. Lluny, però, de servir-se de lletres i referències pròpies d’aquests estils musicals, The Tyets opten per lletres quotidianes amb un punt còmic i amb referències sovint a altres grups i cançons conegudes. Tot i que beuen directament dels ritmes urbans, The Tyets donen una volta a tot el que s’està fent a casa nostra dins de l’urban i van més enllà incorporant nous sons i apostant sovint per una sonoritat més pop, aportant aire fresc dins de l’escena i acostant-se a un ventall de públic més ampli.

Amb un primer EP autoeditat de títol “Trapetón”, ja van començar a fer soroll a l’escena local, però ha sigut amb els seus darrers singles, “Mala Vida“, “RRHH (Tinc una casa)”, Me Escapé Con Un Trompetista i Hamaking, que el duet de Mataró ha començat a despuntar en l’escena festiva catalana. Acumulen milers d’escoltes i reproduccions a les plataformes de streaming i, fins hi tot, “RRHH” va entrar a la llista de les 50 cançons virals de l’estat espanyol així com a la radiofòrmula, convertint-se en un dels temes que més va sonar a qualsevol festa estiuenca d’aquest any fent les delícies dels més joves.

El vídeo de The Tyets - El Vapor Raw estarà disponible el DIMARTS 9 de febrer a partir de les 20.00h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR