fbpx

Anabel Lee | El Vapor Raw LIVE SESSIONS

ONLINE 20.00Alison Darwin El Vapor Raw Live Sessions
Data: DIMARTS 9 DE MARÇ
Preu: GratuïtLa Casa de la Música de Terrassa enceta "El Vapor Raw", un cicle de vídeos rodats en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de Terrassa.

En un moment en què la programació de concerts, fins i tot KM.0, resulta complicada, engeguem un cicle de Live Sessions enregistrades en directe a El Vapor, l’espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa. El nom “raw” (cru) és perquè el muntatge audiovisual i l’escenografia és molt natural, com si es tractés d’un assaig. Els vídeos seran retransmesos en línia al web de Cases de la Música i també pels canals dels propis artistes amb una freqüència mensual. La intenció és combinar la programació de bandes locals amb formacions emergents de l’escena nacional, de manera que els grups tenen un material audiovisual per fer promoció i venda del seu directe, i nosaltres oferim al públic una alternativa a la programació de concerts que s’ha vist molt afectada per les restriccions de la crisi del coronavirus.

Seran retransmesos un cop al mes a través del web de les Cases de la Música. El segons en seguir el cicle de concerts en directe serà, Anabel Lee. Un trio barceloní d'indie-rock i post-grunge liderat per una potent veu femenina, amb lletres que engloben principalment la crítica social, els dilemes existencials i d'i ambicions eclèctiques.

El vídeo d'Anabel Lee - El Vapor Raw estarà disponible el DIMARTS 9 de febrer a partir de les 20.00h.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat
© 2020 CASES DE LA MÚSICA POPULAR