CANTATA DE LA CLIKA | L'HOSPITALET

HOSPITALET TEATRE JOVENTUT CANTATA LA CLIKA

CANTATA DE LA CLIKA AL TEATRE JOVENTUT DE L'HOSPITALET
HORARI matí: Portes: 10:30h - Concert: 11:00h
HORARI tarda: Portes: 15:30h - Concert: 16:00h
PREU: INVITACIONS

LLOC: TEATRE JOVENTUT
DIES: 23, 24 I 25 DE MAIG

CANTATA DE LA CLIKA AL TEATRE JOVENTUT DE L'HOSPITALET

Porten tot el curs aprenent el repertori de La Clika i per fi arriba el gran dia!!!
Nens i nenes de més de 150 poblacions s’acostaran als diferents teatres per a cantar i ballar plegades davant les famílies, que podran venir a veure l’espectacle com ho feien abans de la pandèmia.

El projecte consisteix en l'aprenentatge escolar d'una cantata, onze cançons que fomenten l'autoestima, l'amistat, la diversitat, l'ecologisme o la igualtat de gènere... de la mà de La Clika, una colla d'amics d'una escola imaginària. Proporcionem recursos pedagògics que estructuren l'aprenentatge de les cançons i les coreografies per tal d'interioritzar l'univers que La Clika representa. Él que més atreu els petits són les cançons, composades per membres dels grups Xiula, Gertrudis o XerrameQ.
L’acte torna a la presencialitat al Teatre Joventut organitzat en 5 diferents passis on els alumnes de les més de 20 escoles de l'Hospitalet que hi participen cantaran i ballaran tot plegats.

El primer passi serà el dia 23 de maig a les 16h on pujaran a l'escenari els alumnes de Frederic Mistral, Escola Charlie Rivel, Joan Maragall, Escola Paco Candel i Escola Santiago Ramón y Cajal.

Seguirem el 24 de maig a les 11 del matí i hi participaran els alumnes de l'Escola La Carpa, Pau Casals, Pere Lliscart i Escola Ausiàs March.
Seguidament, a les 16h de la tarda ho faran els alumnes de Sant Josep-El pi, Escola Pau Sans, Escola Busquets i Punset, Joaquim Ruyra i Escola Ramon Muntaner.

El dia 25 de maig també a les 11 del matí hi participaran els alumnes de les escoles Lola Anglada, Escola Josep Janés, Pep Ventura i Màrius Torres.
Més tard, a les 16h de la tarda ho faran els alumnes de Josep Maria Folch i Torres, Academia Cultura, Pompeu Fabra i Escola Ernest Lluch.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat