VEINTIUNO + KARAVANA | Let's Festival

Let's Festival Sala Salamandra Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

VEINTIUNO + KARAVANA
Preu: Ant: 16,64€
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 19:30h - Concert: 20:15h

VEINTIUNO + KARAVANA

VEINTIUNO
Diego, Yago, Pepe i Rafa componen Veintiuno, una banda incansable amb una energia irresistible, en continua creació i composició. Veintiuno porta anys llaurant-se un buit important en el panorama musical nacional. Recentment guardonats amb el Premi Odeón en la categoria “Artista Revelación Rock” (2022), han obtingut més de 8 milions de streams amb el seu últim àlbum, “Corazonada”.
El grup destaca pel seu gran directe en el qual el públic canta a ple pulmó cançons com a “Dopamina”, “Nudes”, “Caramelo”, o “La Llorería”, que es va posicionar com una de les cançons revelació de l'any situant-se durant diverses setmanes en el Top 50 viral Espanya de Spotify. Defensors a ultrança del concepte “banda” la seva principal motivació és fer música junts.

KARAVANA
A Gonzalo (veu i guitarra), Emilio (baix) i Jaime (bateria), els basta una escolta per a atrapar-te. El pop rock genuí de temes com “Strokes”, “Hoy”, “Pienso” o “Qué Putada” denota que hi ha darrere un so propi i que en poc més de dos minuts es converteixen en una muntanya russa que va directa al gra. En 2020 van llançar el seu segon EP, “No Pegamos Nada” i un any després, van presentar el seu primer LP “Muertos en la Disco” de la mà de Vanana Rècords.
Considerat per molts mitjans musicals com MondoSonoro o ABC Cultura, com un dels millors discos de l’any 2021. A més, ha estat portada d”importants playlists en plataformes com Spotify, Amazon o Tidal, entre altres. En 2022, ens han regalat “Quin bé els dos”, una cançó que conté tota l’essència de l’estiu i amb la qual demostren que des del Pop també podem ser una generació positiva, gaudidora i optimista. Fuetada a fuetada, Karavana es postula com una de les bandes imprescindibles a seguir. Defineixen la seva música com a “guitarres brutes i lletres cursis”. Tal vegada les guitarres no són tan brutes ni les lletres tan cursis, però és clara la importància de totes dues en les seves cançons. El seu so transita per territoris influenciats per bandes com The Strokes, The Vaccines o Wallows. El seu directe és una autèntica xutada d’energia van directes a les teves venes i al teu cervell.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat