MORI + HOLOGRAMMA | Let's Festival

Let's Festival The Garage Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

MORI + HOLOGRAMMA
Preu: Ant: 13,52€
Lloc: The Garage, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

MORI + HOLOGRAMMA

mori
La música de mori entra dins del que anomenem bedroom pop o dreampop. El cantant va aconseguir fama després d'haver col·laborat amb Natalia Lacunza en la cançó "Llueve" (publicada en el EP "ep 2") i ha publicat fins ara 7 senzills pel seu compte. En la seva pàgina de Spotify, mori resumeix la seva activitat amb un simple però convincent "faig música des de la meva habitació".

HOLOGRAMMA
És el camí a seguir per al nou pop alternatiu. Una banda inclassificable i sense pretensions, cançons sensuals però ballables, melodies plenes de llum i fraternitat amb riffs foscos i autodestructius, semblar una clàssica banda *indie a vegades i acostar-se a les tendències urbanes en unes altres, tot un joc d'equilibris que els permet treure un gran ventall de cançons de pop rodones.
Aquest passat estiu van publicar “La Última Revelación Que Diste Fue La Despedida”, el seu primer EP. Una carta de presentació amb cinc corts que funcionen per si sols, cinc mons diferents, des del bedroom synth-pop fins al french touch passant per balades íntimes, sempre amb un so impecable.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat