ADALA

MANRESA SALA STROIKA 22:00 h.

ADALA

Adala torna als escenaris amb un directe potent, ple de poesia i experimentació. Aquesta primavera 2022 presenta el seu nou àlbum [klima].

Adala neix el 2015 dins l'escena Reggae i Sound System de Barcelona. Allà, comença a fer-se un nom i, inspirat per la música jamaicana, grava una triologia de tres maquetes ‘Born’, ‘Cel’ i ‘Ona’ juntament amb The Same Song Band i l'estudi i discogràfica barcelonina La Panchita.

Més endavant, al 2018, auto-edita una mixtape anomenada ‘Blank Fosk’ que li serveix de carta de presentació per a nous públics. Al 2020, després de marxar a Mèxic amb Chalart58, decideix tancar una etapa i deixar enrere els escenaris per trobar de nou la inspiració i les ganes de seguir fent música.

És al 2022 que decideix tornar amb el seu primer àlbum de llarga durada i que, cuinat a foc lent, és tota una declaració d'intencions per un món més humà, més connectat a la Terra i, en definitiva, més nostre.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat