LA CANÇÓ PERFECTA

MATARÓ 12:00h


LA CANÇO PERFECTA
Preu: 8€
Preu pack familiar (2 adults 2 nens) : 25€
Lloc: Teatre del Casal de l'Aliança. (Carrer Bonaire, 25, 08301 Mataró,)
Hora: 12.00h

Aquest proper mes d’abril tornen els concerts familiars de la Casa de la Música 🤩 En aquesta ocasió gaudirem d’un espectacle molt especial! La Cançó Perfecta és un musical interactiu creat per Gerard Williams i la companyia de teatre Sifasolsi. Es tracta d'un viatge a través de la música on el públic haurà de participar per ajudar a aconseguir el gran repte: crear una cançó perfecta! Tot succeeix a l'Olimp, on Zeus, cansat d'escoltar sempre les mateixes cançons a la radio, decideix encomanar a Apol.lo la missió de compondre la cançó perfecta. Per fer-ho, ell i el seu amic Hermes emprenen un llarg i trepidant viatge pels racons de tot el regne on descobriran, a través dels ritmes d’Hades, les melodies de la mestra Yoshizawa, les lletres passionals d’Atena i els balls de Dionís, el veritable significat i la màgia de la música.

La moralina del musical resideix en el seu propi títol. L’originalitat preval sobre la perfecció, que no és altra cosa que una quimera. La comanda de Zeus simbolitza el camí de la vida on es valora l’aprenentatge constant i la lluita per aconseguir els objectius..

Les cançons del musical contemplen estils coneguts de la música, com el swing, el rock and roll, la música disco-funk o la balada-pop.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat