EL QUINTO CARAJILLO + EL KIWI

MANRESA SALA STROIKA 21:00 h.

EL QUINTO CARAJILLO

El Quinto Carajillo són els grans ambaixadors de la força rumbera de Sant Joan de Vilatorrada, des d'on interromp amb força en el panorama musical actual, una explosió de festa allà on va, banda "gamberra" de mestissatge amb la rumba per bandera. Una actitud que traslladen a la perfecció en tots i cadascun dels seus concerts, oferint un espectacle dinàmic, festiu, únic i diferent, i deixant empremta en tothom que els veu.

Tot això ha fet que la seva carrera, en molt poc temps, estigui plegada de reconeixements. A 2017, es van proclamar guanyadors del concurs "Shout & Play" a la Sala Razzmatazz de Barcelona. Tot just un any després, van participar en el Llumplugged, quedant-se en la segona posició; i van alçar-se guanyadors al concurs de bandes del festival de música jove de Sant Salvador de Guardiola.

A més a més, durant tres anys han estat escollits pel nostre Programa de Suport a la Creació, en les línia de gravació de maquetes (2017), càpsules audiovisuals, Fira Mediterrània de Manresa (2019) i producció de directes (2020).

Ara, la banda es disposa a presentar el directe el seu nou àlbum, ‘La abuela Lola’. Un treball discogràfic que suposa el segon de la seva carrera i que va veure la llum el passat 18 de març.

EL KIWI

Un rumbero de poble, un guitarrista del carrer i un cantant de barri, això defineix El Kiwi.

Un projecte personal, on en David Velázquez ens presentarà les seves cançons, unes cançons que parlen de la seva vida, de les seves històries viscudes a la més profunda intimitat, ens parlarà del seu punt de vista de la societat, de la força que té l’amor i de les diverses maneres de veure i viure aquesta vida tan meravellosa.

Aquest jove és veí de la comarca del Berguedà des de fa més de 8 anys, tot i que va créixer a la ciutat d’Hospitalet de Llobregat, va començar amb 17 anys a donar guerra i no ha parat. Al llarg de la seva trajectòria musical l’han acompanyat diverses bandes i músics i ara, s’ha decidit per enfocar la seva carrera des d’un punt de vista on ell és el principal protagonista. Gaudirem d’una rumba elaborada, amb un ritme frenètic que no podrem evitar ballar.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat