METAL ASSAULT - NEW WAVE OF BRITISH HEAVY METAL

MANRESA SALA STROIKA 20:00 h.

BONES FACTORY presenta:

METAL ASSAULT – Tribute Festival, una gira que farà tremolar tot l'estat durant aquest 2022 amb un festival de tributs amb els millors covers de thrash i heavy metal que podreu trobar. Amb dues dates en cada ciutat rendiran un merescut homenatge a la nova onada del heavy metal i al recordat BIG 4.
The Slavers - Iron Maiden Trib.
Rippers - Judas Priest Trib.
Crusader - Saxon Trib.
Bastärds - Motörhead Trib.

THE SLAVERS

Iron Maiden i l'insolent Eddie the Head es mereixen el millor tribut, i per això The Slavers surten novament a la carretera. En aquesta oportunitat, per celebrar els quaranta anys del llorejat "The Number of the Beast" en una temporada de concerts que s'allargaran fins a l'estiu de 2023. Amb les seves pròpies il·lustracions d’Eddie, una planificada agenda, projecció professional i una producció impecable, gaudiràs en directe d’un repertori demoledor dedicat a tots els incondicionals seguidors de La Doncella.


RIPPERS

Banda formada per cinc músics amb una llarga trajectòria musical en diferents grups. Neix amb la idea d'interpretar íntegrament en directe el disc de Judas Priest, 'Unleashed in the East' (1978) i posteriorment, algunes cançons emblemàtiques del mateix període. Un so sòlid i una reproducció fidel a la de la banda britànica.


CRUSADER

Integrada per Héctor Llauradó a la veu, Raquel Rodríguez a la batería, Alex Miracles i Marc Menjíbar a les guitarres i Xavi Figueras al baix, Crusader es forma en 2020 com a tribut per rendir homenatge a una banda clàssica del heavy metal com és Saxon, aprofitant experiències prèvies en diverses formacions musicals. De recent formació, faran la seva estrena als escenaris durant aquest 2022.


BASTÄRDS

Bastärds es va formar l'any 2004 i van estar en actiu fins a 2010. Van estar diversos anys desapareguts dels escenaris, però això va canviar un maleït 28 de desembre, quan el rock and roll personificat, Lemmy Kilmister, ens va deixar a tots orfes i Bastärds van decidir que era el millor moment per a tornar i així rendir-li tribut al més gran. Miquel (bateria), Edie (guitarra) i Monty (veu i baix) ofereixen un eixordador espectacle on no falta cap dels clàssics de MOTÖRHEAD. Han compartit cartell amb artistes com a Decibels, Exterminator i Leticia Sabater (de debò), tocant en diversos festivals i llocs variats com El Saló Eròtic de Barcelona.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat