CONCEPTION | Sala Salamandra

HOSPITALET  SALA SALAMANDRA Portes: 19:30h - Concert: 20:30h


CONCEPTION

HORARI: Portes: 19.30h - Concert: 20:30h
PREU: Ant: 23€ - Taq: 28€
LLOC: Sala Salamandra - Av. Carrilet, 235 - 08907 L'Hospitalet

CONCEPTION
Quan una banda imprescindible, gairebé llegendària, desapareix de la faç de la terra durant 20 anys i decideix llavors tornar amb un treball èpic és normal preguntar-se què els ha passat.

Tore Østby, guitarrista i principal compositor de CONCEPTION, no va dubtar un instant a comptar amb Roy Khan, una de les grans veus de Noruega, per al seu projecte. “The Last Sunset” seria el seu primer disc, al qual va seguir “Parallel Minds” en 1993 o el seu aclamadísim “Flow”.

Ara la banda ha tornat per la porta gran amb ‘My Dark Symphony’, el EP que suposa el seu retorn als escenaris i al dur treball de llançar un nou llarga durada, en la composició de la qual ja tenim al banda totalment immersa.

Roy Khan ens comenta: “Estem molt agraïts de l'enorme resposta rebuda per part dels seguidors, de manera que, plens d'il·lusió i força, ens hem proposat llançar el nou disc al més aviat possible. Ja tenim moltíssim material compost, només mancada encreuar els dits i, esperem, llançar-ho al més aviat possible”.


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat