ALCHEMY PROJECT TRIBUT A DIRE STRAITS

MANRESA SALA STROIKA 22:00 h.


ALCHEMY PROJECT

Gaudeix commemorant el 40 aniversari del concert "ALCHEMY" de Dire Straits, considerat com un dels millors directes de la història. Més de dues hores del millor rock, interpretant els clàssics de la banda britànica.

Cal destacar que el cantant i guitarrista principal de Alchemy Project, Roberto Sánchez (en el paper de Mark Knopfler), compta amb el suport del baixista original i co-fundador de Dire Straits, John Illsley, qui el va triar personalment per a obrir els 12 concerts del seu gira per tota Espanya en 2019.

A més del concert íntegre de Alchemy (que conté grans clàssics com "Sultans of Swing" i "Romeo & Juliet"), en el repertori del grup homenatge no faltaran temes emblemàtics d'èpoques posteriors, com "Brothers In Arms", "Money For Nothing", "Your Latest Trick", "The Man’s Too Strong", "Walk Of Life" i "So Far Away".


SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat