JAVI CANTERO + EL SONIDO DE LA CIGARRA | Sala Salamandra

L'HOSPITALET Sala Salamandra Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

JAVI CANTERO + EL SONIDO DE LA CIGARRA
Preu: Ant: 15€ + desp.
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: Portes: 20:00h - Concert: 20:30h

JAVI CANTERO
Javi Cantero, nom artístic de Javier Cantero Olmedilla, cantant i compositor madrileny nascut l'11 d'abril de 1983, fa els seus primers passos en la música als 16 anys quan el seu pare, «El Fary», l'escolta cantant a la seva habitació. Poc després, el consagrat artista va organitzar una petita tocata amb el seu guitarrista «Remolino», on va posar definitivament a prova el talent del seu fill. Satisfet amb el resultat, va contactar amb el productor Paco Ortega, i es van posar en marxa per a preparar el primer disc de Javi, que porta per títol el seu nom artístic, Javi Cantero, que va sortir a la venda l'any 2001 amb el segell discogràfic Muxxic.
Després del llançament de «El Tren de la Vida», Javi Cantero treu al mercat el seu nou projecte: un EP que porta per títol “Las Alas del Alba” i amb el qual pretén portar un pas més enllà un estil musical que porta anys polint i adaptant fins a convertir-lo en alguna cosa que forma part de si mateix, i en el qual una vegada més es produeix una trobada natural entre el flamenc, el rock, el blues, el reggae i el funk.
Després dels èxits REcollits en la seva "Gira Creciente" i amb un nou projecte discogràfic en el tinter, Javi Cantero arrenca la "Gira 2023". Tindrem ocasió d'escoltar alguns dels seus temes inèdits, sense oblidar grans clàssics dels seus concerts, així com temes de discos anteriors que mai abans havia presentat en viu.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat