ABRIL GABRIELE

LA MIRONA 21:30h.



La Mirona de Salt

Preu: 8€/10€

Nascuda a Buenos Aires i criada a Catalunya. Abril va co-fundar Minerva – Banda amb la que va llançar l’álbum “M”- i ara es presenta com a cantant solista.

Amb Minerva van fer concerts per Catalunya i van tenir el gran honor de ser teloners d’Eric Burdon & the Animals al Festival Internacional de Música de Cadaqués. Paral·lelament i durant 3 anys, va ser cantant solista a The Gospel Viu Choir, amb qui va poder cantar al Gran Teatre del Lliceu, Palau de la Música, Teatre Grec, etc.

Després d’explorar la creació d’una banda i el món del Gospel, va decidir marxar a Anglaterra a expandir la seva experiència i trobar el seu propi so. Allà va estudiar cursos de composició i practicar el seu directe trepitjant els escenaris alternatius més mítics de Londres. També va conèixer a Jake Geddes, productor del sud de Londres, amb qui va trobar un estil a seguir. A partir d’allà va decidir començar un projecte en solitari sota el seu nom, Abril Gabriele, ple de soul, rock i gospel.

Ara ja a Girona, però seguint en connexió amb Londres, ens presenta Lost Forever i i Hold On, ja disponibles a Spotify i a Youtube. I aviat ens presentarà més singles, tots produïts amb Linda Buratto des de Londres.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat