CARLOTA FLÂNEUR + Sebax350 DJ | Fem estiu: Música als Barris

ESCOLA EL VALLÈS (D4) 21:00 h.

FEM ESTIU: MÚSICA ALS BARRIS

CARLOTA FLÂNEUR + Sebax350 DJ
Preu: Gratuït. Amb reserva prèvia.
Lloc: ESCOLA EL VALLÈS (DIstricte 4). Ctra. de Martorell, 91, 08224 Terrassa
Hora: 20h00 Obertura de portes | 21h00 Inici del concert

La Casa de la Música de Terrassa i diferents col·lectius i festivals musicals de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, tornem a col·laborar per segon any consecutiu per oferir un programa de concerts d’estiu als barris que s’emmarca dins la programació Fem Estiu 2021. Amb el cicle MÚSICA ALS BARRIS volem dur la música als diferents districtes, i activar l’energia i la cooperació entre els diferents col·lectius organitzadors, Musikalparc (Reactiva), Fred Festival, Record Store Day (Egara Rocks), Terrassa Secreta (L’Embarral) i Casa de la Música de Terrassa. Hi haurà 5 concerts gratuïts repartits entre els diferents districtes de la ciutat, una programació que s'allargarà entre els dissabtes de juliol i agost.

El dissabte 28 d'agost serà el torn de CARLOTA FLÂNEUR + Sebax350 DJ. Unes actuacions organitzades per l'Embarral a l'Escola El Vallès.

Carlota Flâneur ha viscut sempre en un hàbitat musical. Als cinc anys va demanar un violí i el va tocar durant deu anys, fins que va descobrir que en realitat el que li agradava era cantar, així que va aprendre a tocar la guitarra. El seu EP debut, Brains (Hidden Track Records / Pertiga Music, 2020), ens aproxima a l'univers Carlota Flâneur. Un univers càlid, on els sentiments i els pensaments es manifesten sense filtres, amb senzillesa i amb amor i on no cal aparentar sinó que és suficient amb ser, amb existir.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat