KIDS FROM MARS | Fem estiu: Música als Barris

ESCOLA AGUSTÍ BARTRA (D2) 21:00 h

FEM ESTIU: MÚSICA ALS BARRIS

KIDS FROM MARS
Preu: Gratuït. Amb reserva prèvia.
Lloc: ESCOLA AGUSTÍ BARTRA (Districte 2). Av. de Barcelona, 69, 08222 Terrassa.
Hora: 20h00 Obertura de portes | 21h00 Inici del concert

La Casa de la Música de Terrassa i diferents col·lectius i festivals musicals de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, tornem a col·laborar per segon any consecutiu per oferir un programa de concerts d’estiu als barris que s’emmarca dins la programació Fem Estiu 2021. Amb el cicle MÚSICA ALS BARRIS volem dur la música als diferents districtes, i activar l’energia i la cooperació entre els diferents col·lectius organitzadors, Musikalparc (Reactiva), Fred Festival, Record Store Day (Egara Rocks), Terrassa Secreta (L’Embarral) i Casa de la Música de Terrassa. Hi haurà 5 concerts gratuïts repartits entre els diferents districtes de la ciutat, , una programació que s'allargarà entre els dissabtes de juliol i agost.

El dissabte 14 d'agost serà el torn de KIDS FROM MARS. Una actuació organitzada per Musikalparc a l' Escola Agustí Bartra (D2).
Amb només 15 anys van debutar amb el seu tema "August" que els va posar en el punt de mira per la seva maduresa musical i la seva capacitat de trepitjar l'escenari amb l'energia i el saber estar dels que porten anys en això. Ara, amb 18 anys acabats de fer, Kids from Mars compten amb dos EP's al mercat "A finals d'abril de 2021 van publicar el seu disc debut, de títol "18" en motiu de la seva entrada a la majoria d'edat. “18” compta amb 8 nous temes que barregen castellà i anglès i que ja van presentar amb uns singles: "Bájame a la Tierra”, “Triángulo de Verano” o “Ciudad Apagada". Sens dubte, i de nou, ens sorprenen per la seva sonoritat barrejant indie, pop, rock i electrònica i abraçant els ritmes ballables.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat