HABLA DE MÍ EN PRESENTE | Escenari Cases de la Música al MMVV

Mercat de Música Viva de Vic 2021 Escenari Goufone (parc Bassa dels Germans Maristes)20:30 h



HABLA DE MÍ EN PRESENTE
Lloc:Escenari Goufone (parc Bassa dels Germans Maristes)
Hora: 20:30 h

HABLA DE MÍ EN PRESENTE
Habla de mí en presente és una boyband atípica. Des dels seus inicis, es nodreix de les sinergies que succeeixen entre els seus components. Ja sigui després d’un dinar a casa, al carrer o a un festival de techno - la seva energia es materialitza en concerts expansius i amb un gran component escènic que no deixen indiferents a ningú.
Després de molt bones experiències a sobre escenaris d’arreu d’Alemanya, França i la Península Ibèrica, HDMEP es troba davant del repte d’enregistrar el seu primer àlbum d’estudi de música popular i transnacional, capaç d’expressar i transmetre a l’audiència la mateixa vitalitat que als seus directes.
Aquest àlbum, que encara no té nom, està concebut com a peça total, on la imatge, música, i una nova posada en escena del directe puguin confluir en l’expressió més natural del so de la technorumba (el gènere que ells mateixos han creat) i transmetre un missatge que, a part de conviure amb els moviments i agents culturals del moment, projecti futurs alternatius. En aquest sentit, la creació col·lectiva no es limita als components del grup, sinó tot un equip format per artistes de les diferents disciplines.
La celebració de la vivència com un punt de trobada intergeneracional i de totxs.

CONCIERTO DE CASES DE LA MÚSICA

CUIDEM-NOS! (Mesures COVID-19)
L’ús de la mascareta serà obligatori en tot el recinte.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat