VIBRA FESTIVAL | CIUDAD JARA +LA PRIMA VERA

MANRESA 20:00 h.

CIUDAD JARA

Ciudad Jara és el nou projecte de Pablo Sánchez, lider i compositor de La Raíz, que es llança de ple i comença una nova carrera en solitari que pren forma a principis de 2020 amb el llançament del seu primer àlbum i que ràpidament començarà a rodar als escenaris d’arreu. Amb aquest primer disc l’artista viatjarà per diferents gèneres que van del rock fins la cançó d’autor, passant pel rap, el pop i també apunts de country o funk.

LA PRIMA VERA

La Prima Vera neix l'hivern de 2018, per la necessitat de trobar-se i fer música, dos dels principals motors per començar a moure aquest bonic projecte. Una banda versàtil que s'adapta a les necessitats de cada moment escènic, passant dels seus dos principals actors als cinc.

Musicalment vanguardista, un pop mediterrani amb influències com Muerdo, Bebe o Ben Harper, entre altres. Des del cor de Catalunya, la Prima Vera ens presenta una petita gran obra que no pots deixar d'escoltar, que no et deixa indiferent i on els seus directes fan emocionar a tots i totes les oients. La Prima parla d'aconseguir els teus propòsits, de ser i no deixar de ser qui som.

Tot i el seu curt trajecte, ja han realitzat més d'una dotzena de concerts, entre ells, el concert a la Sala Apolo de Barcelona on es van presentar per primera vegada amb banda fent de teloners de Muerdo.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat