NUNATAK | Let's Festival

Let's Festival | Edició Limitada Sala Salamandra 20:00h OBERTURA DE PORTES | 20:30h INICI DE CONCERT

NUNATAK
Preu: 12 €
Lloc: Sala Salamandra, L'HOSPITALET
Hora: 20:00h OBERTURA DE PORTES | 20:30h INICI DE CONCERT


NUNATAK
La banda de Cartagena Nunatak va publicar a l'octubre de 2019 “Nunatak y las Flores Salvajes” (Warner Music/DRO).
El quart disc de la seva prometedora carrera que, a més, suposa un monument a les cançons construïdes acaronant cada detall i a les històries que passen a formar part de la teva vida com a t'arriben a cau d'orella amb tant d'ímpetu i bellesa. “Nunatak y las Flores Salvajes” arriba després de “Nunatak y la luces del bosque” (2014), Nunatak y el pulso infinito” (2016), i “Nunatak y el tiempo de los valientes” (2018), treballs impecables que bé podrien haver donat títol a una saga literària d'aventures en la qual es conta la història de cinc músics que, amb molta valentia i talent, emprenen un camí en el qual només els acompanyen la sinceritat de les seves lletres, la delicadesa i una capacitat tremenda per a commoure.

La crisi de la Covid-19 va fer truncar una gira presentació en 2020, que va impedir portar a les principals sales d'Espanya, un viatge d'emocions musicals característic dels seus directes, amb cançons per cantar i emocionants i una energia que contagia al públic des del preciosisme fins a l'eufòria col·lectiva fent de cada concert una experiència sonora i emocional.

Actualment, estan en fase de llançament de les Sessions Salvatges, una desconstrucció de tres dels seus temes amb la reinterpretació d'aquests, sota el prisma de tres reconeguts productors, i amb la veu de tres col·laboradors de luxe.

L'aforament de l'acte és limitat.SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat