DAVID MAURICIO

SALT 12:30h.

La Mirona

Diumenge 16 de maig

PREU: 10€ / 12€

CONCERT VERMUT Obrim la terrassa de La Mirona!

Música en directe a l’interior de la sala amb taules i cadires i servei de bar a l’exterior i durant tot el concert. Obrim una hora abans!

David Mauricio apareixia el 2017 amb el seu àlbum de debut “Ocells perduts”. La delicadesa de les seves lletres i l’entitat de la seva música van captivar unes quantes ànimes i va guanyar-se un lloc dins de l’escena musical catalana, formant part dels millors discs de l’any segons la revista Enderrock i amb molt bona rebuda per part de les principals emissores de ràdio.

El músic gironí torna aquest 2020 amb “El fruit vermell”, el seu segon treball discogràfic. Amb la producció de David Soler i els arranjaments d’Apel·les Carod, Mauricio s’endinsa en un paisatge sonor més profund i dinàmic, ple de matisos i clarobscurs.

En conjunció amb unes lletres que desprenen vitalisme i resistència, acaba teixint un disc que és cant i crit a la supervivència, a la consciència de la transformació constant que és viure.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat