VIBRA FESTIVAL | MIKI NÚÑEZ + SARA ROY

MANRESA 20:00 h.

MIKI NÚÑEZ

MIKI NÚÑEZ arriba al VIBRA FESTIVAL el proper 10 de juliol a les 20:00h amb la seva Gira Amuza presentant les cançons del seu primer àlbum amb ritmes que es mouen entre el soul, l'ska, el reggae o el pop llatí. Un concert que farà vibrar les parets de la nostra sala de concerts amb una nit inoblidable.


SARA ROY

Sara Roy és una cantautora catalana amb ampli recorregut i experiència, ja que porta des dels 12 anys en el món de la música. I és que en la seva adolescència va formar part del grup de música infantil "Macedònia" i més endavant ha participat en el reconegut concurs Factor X Espanya, amb el grup Noah.
Senzilla, alegre i apassionada, Sara Roy sap com fer viatjar amb la seva veu dolça i la seva música. I és que el seu bagatge ve de lluny: des dels 15 anys composa i toca els seus temes en directes en concerts de petit format. Ara s’encamina en una nova aventura, acompanyada pel músic Jordi Pinyot i un pessic d’electrònica. D’aquesta manera, les seves composicions adquireixen una nova dimensió.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat