VIBRA FESTIVAL | MANEL + ARLET

MANRESA 20:00 h.

MANEL

Després d’aconseguir el número 1 de la Lista Oficial de Ventas (física i streaming) amb 'Per la bona gent' (Ceràmiques Guzmán, 2019) Manel inicien la gira de presentació del seu nou àlbum. Únic artista en entrar al cim dels charts espanyols quatre vegades consecutives amb discos cantats en català, la banda barcelonina ratifica la seva aposta pel pop contemporani en dotze cançons produïdes juntament amb el novaiorquès Jake Aron que, en directe, es combinen amb un repertori que ja és història. Una història que, més enllà del seu gairebé mig miler de concerts arreu de la geografia ibèrica, però també en llocs tan diversos com els Estats Units, Argentina, Mèxic, França, Gran Bretanya, Irlanda, Luxemburg, Suïssa, Alemanya i Filipines, no ha fet més que començar.

ARLET

Arlet som un quartet de Manresa que presentem el nostre primer disc, Mil Raons. El projecte que presentem és un treball artesanal i cuinat a foc lent, format per 10 temes que parlen d’històries quotidianes sobre l’amor, l’amistat o el pas del temps.

Apostem per un directe proper i càlid, en què complementem els nostres temes amb versions en català i donem prioritat al joc de veus que ens ha caracteritzat des dels inicis. Tenim mil raons per creure en aquest projecte però la principal és fer gaudir el màxim de gent amb la nostra música.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat