MUSICANT | L'ARETHA EN CATALÀ DE LA BLACK MUSIC BIG BAND

CAMPLLONG 21:30 h.

Esplanada Local Social de Campllong

Divendres 28 d'agost

PREU: 12€ / 15€

La Black Music Big Band és una agrupació integrada per joves instrumentistes de les comarques gironines i dedicada a l’anomenada “música negra”. Al Musicant d’enguany ens presenten en exclusiva un monogràfic dedicat a Aretha Franklin, la reina del soul, amb les seves cançons adaptades al català especialment per a la formació. Prepareu-vos a viure un concert trepidant que va més enllà del fet estrictament musical per a esdevenir una aposta cap a nous talents musicals que us sorprendran per la seva vàlua i virtuosisme.

Paula Grande, David Maurici, Sara Terraza, Alverd Oliva, cantants solistes

La Black Music Big Band, des de les fundacions Casa de la Música i Girona Est, col·labora en el projecte Música a l’Est donant formació musical a nens i nenes dels barris gironins de Vila-Roja, Mas Ramada, la Creueta, Sant Daniel i Font de la Pólvora.SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat