DE POETES, CANÇONETES

EL VAPOR De 12:00h a 13:00h.


DE POETES, CANÇONETES
Concert familiar

Edat: a partir de 3 anys
Durada: 50 minuts
Preu: gratuït amb reserva prèvia
Lloc: El Vapor, espai de creació musical de la Casa de la Música de Terrassa- C/Mare de Déu dels Àngels, 76.


En col·laboració amb el Festival Elixir Poètic, el diumenge 4 d'octubre a les 12 del migdia podrem gaudir de l'espectacle familiar De Poetes, Cançonetes , textos de grans poetes i les músiques de Toni Xuclà.
A De poetes, cançonetes els músics porten tot el que cal per passar una bona estona: una guitarra plena de cançons, ganes de cantar i, el més important, una maleta màgica plena de poesia.
Amb cançons infantils fetes amb poemes originals, els infants cantaran, sense adonar-se’n, versos dels grans poetes en llengua catalana: Vicent Andrés Estellés, Enric Casasses, Miquel Martí i Pol, Pere Quart, Joana Raspall, Francesc Pujols, Lola Casas, Núria Albertí, Maria Dolors Pellicer, Noé Rivas, Josep Maria Sala Valdaura, Jordi Granzer-Ripoll, Marc Granell i Franesc Bofill. Els poemes triats són tots ells molt visuals i fàcils de memoritzar, tracten d’animals, de les estacions, dels astres i, també, de la vida quotidiana.
I és que el text poètic és un dels millors instruments per descobrir les possibilitats d’expressió que ofereix la paraula en l’edat infantil ja que convida al joc i a manifestar l’insòlit, l’absurd i els matisos més sorprenents d’allò que és real.


INTÈRPRETS
TONI XUCLÀ: guitarres
MIREIA ZAMORA: veu, narració
LAIA BADRENAS: teclats, loops i veu


L'acte és gratuït però cal reservar entrada ja que l'aforament és limitat. Podeu fer-ho a través del link que trobareu a continuació.


RESERVA ENTRADA

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat