MOTÖRHITS + ATTITUDE FOR DESTRUCTION TRIBUT A MOTÖRHEAD I GUNS N' ROSES

SALT 20:30 h.

La Mirona

Divendres 11 de setembre

PREU: 12€ / 15€

MOTÖRHITS banda tribut a MOTÖRHEAD. No és un tribut qualsevol, porten molts anys realitzant un show fidel al grup de Lemmy Kilmister, imitant el so cru d’aquesta banda abanderada del Rock dur. Han clavat a la banda anglesa en tots els sentits, tant en estètica com musicalment, realment és un autèntic CLON.

Una escenografia imitant un reguitzell d’amplis, una immensa bateria i la similitud del cantant, tant en la indumentària com en la veu, us faran reviure un concert dels mítics Motörhead on podreu sentir els seus millors clàssics: la contundència de Killed by Death o Damage Case… la velocitat de Ace of Spades o Iron Fist… o el sempre trepidant Overkill, sense descartar infinitat de les seves millors cançons: Stay Clean, Bomber, Rock Out… La similitud amb els originals MOTÖRHEAD els ha portat a tocar als millors festivals de tot l’estat: LEYENDAS DEL ROCK (Alacant), DERRAME ROCK (Orense), RESURRECTION FEST (Lugo), ROCK FEST (Bcn), INTERPEÑAS (Saragossa) i a infinitat de festivals i concerts a les millors sales de tot el país, compartint cartell amb grans bandes del Rock nacional: Mago de Oz, Medina Azahara, Sociedad Alcoholica, ÑU, Mojinos Escozios, Def Con Dos, etc.

ENTRADES

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat