LADIES IN JAZZ

TEATRE L'ALIANÇA, MATARÓ (Carrer Bonaire, 25, 08301 Mataró) 20:00h OBERTURA DE PORTES | 20:30h INICI DE CONCERT



Us presentem un septet de luxe amb una de les veus més espectaculars de l'jazz a casa nostra. Volem fer un homenatge a totes les veus femenines del món del jazz interpretant els seus principals temes i amb els colors que desprenia cadascuna de les seves bandes. Per això hem triat amb molta cura els temes i els arranjaments més característics per redescobrir les veus feminines en el jazz. Gemma Abrié es perfila com una artista versàtil, propera, amb gran personalitat i força comunicativa que, per sobre de tot, és feliç cantant.

D'aquest amor per la música neixen els principals projectes que té entre mans actualment. Aquesta banda es va presentar al festival A LA VORA DEL JAZZ (Mataró) amb gran èxit de públic.

Formació: Gemma Abrié: Veu. Gerard Nieto: Piano. Lluís Murillas: Guitarra. Ivó Oller: trompeta. Nil Villà: Saxos. Queralt Camps: Contrabaix. Xavi Hinojosa: Bateria.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat