SALA LH - Maruja Limón

SALA LH Salamandra19:00h OBERTURA DE PORTES | 19:30h INICI DE CONCERT



MARUJA LIMÓN
Preu: 10,00 €
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h00 Obertura de portes | 19h30 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

Maruja Limón es caracteritza per la seva música vital que oscil·la entre el flamenc, el pop i els ritmes llatins, però que arrisca amb noves sonoritats i temàtiques més complexes. El seu nou disc “Ante mi” (Kasba Music, 2019) és una proposta que manté l'essència que les caracteritza i ha estat seleccionat entre els millors discos de l'any per MondoSonoro i nominat als Premis MIN 2020 com a “Millor àlbum de Músiques del Món i Fusió”.
En “Ante mi”, el quintet de Barcelona dóna veu a les situacions menys visibles de la nostra societat, creant una narració musical que dóna vida als silencis amb els quals convivim quotidianament. Es tracta de la continuació del seu àlbum debut “Más de ti” (Kasba Music, 2018) que va obtenir el reconeixement entre els millors discos de l'any segons les revistes musicals MondoSonoro i Muzikalia; i els va valer el premi a 'Artista Revelació' en els Premis ARC 2018.

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat