SALA LH - Anabel Lee

SALA LH Salamandra19:00h OBERTURA DE PORTES | 19:30h INICI DE CONCERT


Anabel Lee
Preu: 10,00 €
Lloc: SALAMANDRA - Av. Carrilet 235 - 08907 L'HOSPITALET
Hora: 19h00 Obertura de portes | 19h30 Inici de concert

El projecte Sala L’H – Torna la música a les sales, és un cicle de concerts amb aforament reduït, que tindrà lloc a les diferents sales de concerts de la ciutat que són: la Salamandra, l’Espai Zowie, El Pumarejo, l’Oncle Jack i The Void.

Anabel Lee. és el que succeeix quan barreges en un mateix còctel ràbia, inconformisme i actitud; una banda que troba en el Punk Pop les claus per a volar per l'aire l'escena alternativa estatal a base d'himnes per a corejar i donar cops de colze per la pista.
Borja, Víctor, Jordi i Perdi creen la banda en 2019 sumant diferents influències del Punk britànic i Noise passant pel New Wave i el Punk Rock. Durant els seus primers mesos de vida són finalistes en concursos per a bandes emergents com el Vodafone Yu Music Talent i són seleccionats com a “Grupo Cases de la Música de Catalunya” 2020. Inicien el seu assalt al panorama musical de la mà de Artica Management i Carlos Hernández produint des de El Castillo Alemán (Madrid).

L'aforament de l'acte és limitat.

SI VOLS ESTAR ASSABENTAT/DA DELS PROPERS CONCERTS I ACTIVITATS.

Subscriu-te al newsletter!

Al subscriure't, declares haver estat informat de les condiciones sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de www.casadelamusica.cat